Bra med snabba bilaffärer på Blocket - men var noggrann

Billiga bilar säljs som smör på Blocket och är bilen dessutom liten, billig att köpa och billig att äga säljs bilen nästan direkt. Bilen som säljs allra snabbast är föga förvånande Skoda Pickup. En sådan praktisk arbetsbil hittar du ofta på Blocket för under 10 000 kr.

Om du har en Skoda Pickup till ditt förfogande kan du vara nästan helt säker på att du har fått sålt den inom en vecka, nästan 90 % säljs på bara ett par dagar. Ofta är det hantverkare som köper bilarna.

Skoda fortsätter sin snabbaffärs-dominans på Blocket. Den bilen som säljs näst snabbast är nämligen en Skoda Felicia. En sådan bil kan du hitta för så lite som 5 000 kr - skattad och besiktigad. Liten, lätt och bränslesnål är egenskaper som värderas högt i snabb bilaffär. 80 % av alla Felicia säljs inom en vecka.

Den sista bilen som lyckas kvala in sig på Topp 3-listan över de bilar som säljs snabbas på Blocket är en koreansk skapelse, Hyundai Elantra. Samma prisklass som Felicia och strax under 80 % av dem säljs inom en vecka.

Den mest lättsålda svenska bilen på Blocket är inte en Volvo V70 som man kanske kan tro, utan det är faktiskt den gamla godingen Volvo 740 som säljs allra snabbast. Och vem har inte drömt att köra en sådan i sin ungdom.

Att göra snabba affärer är alltid trevligt. Man får det man vill ha snabbt och utan krusiduller. Men tänk på att vara noggrann trots att det går undan. Använd Swiftcourts unika köpeavtal och skulle det visa sig att det var något fel på bilen efter köpet, hjälper vi köparen och säljaren att reda ut problemet och hitta den bästa lösningen.

Gå till Swiftcourt.com för att skapa ditt köpeavtal nu. Du kan också läsa mer om vad du bör tänka på när du köper en bil här: Tips inför Bilköpet.

Källa: http://www.expressen.se/motor/se-bilarna-som-saljer-snabbast-pa-blocket/